FORMES I COLORS

IMG_2534

Comença una nova il•lusió. Agafen una capsa de cartró, uns trossets de porexpan, un sense sentit per a ningú, en aquell moment.

IMG_2527Entre tots comencen a girar-la, a obrir-la i a tancar-la i a crear mil i un invent, amb els seus pensaments, donant-li forma amb les seves paraules.

IMG_2529

Comencen retallant aquí i allà, enganxant per un altre costat. Demanant tot tipus de material que aniran donant forma a una nova creació espectacular.

IMG_2531

Omplen tot d’alegria, d’emocions, de riure, de motivació, de formes i de colors. Pel camí es fan diferents descobertes i situacions de complicitat irrepetibles.
Ha valgut la pena!!!

IMG_2532

La creativitat és l’habilitat d’inventar i desenvolupar idees noves i originals, significa posseir la capacitat de trobar solucions a problemes de forma original i creativa. La creativitat no només s’expressa en la resolució de problemes, sinó també, en la localització d’aquests. Educant des de l’àrea de la creativitat es pot arribar al desenvolupament complet de les capacitats totals, incloent les lògiques.”.

KEN ROBINSON

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s